Wifi op Maat

Met Wi-Fi op Maat beschikken uw gasten en medewerkers elke dag over goede Wi-Fi. Event Engineers levert Wi-Fi op Maat voor evenementenlocaties zoals beurshallen, congrescentra, bioscopen of theaters.
Wifi op Maat

Gezamenlijke investering

Op basis van het aantal zalen en de internetwensen van uw evenementen wordt een betrouwbaar Wi-Fi-systeem ontworpen. Dit systeem wordt centraal beheerd in de cloud en houdt rekening met andere Wi-Fi-netwerken in de omgeving. Indien gewenst worden Facebook-likes verzameld of krijgen de gasten een startpagina te zien na aanmelden bij de Wi-Fi.
 

Voor evenementen waar extra dekking nodig is of tenten worden gebruikt zorgen Event Engineers voor uitbreiding van het Wi-Fi netwerk zodat alle exposanten beschikken over dezelfde voorzieningen.
 

WiFi op Maat is een dienst die in samenwerking met u aangeboden wordt. De investeringen in het netwerk en de Wi-Fi apparatuur worden gedeeld tussen de locatie en Event Engineers (shared investment).

 

Inkomsten in plaats van kosten

U krijgt de beschikking over een dashboard voor het beheren van uw Wi-Fi netwerk en login portal. Daarin kunt u zelf Wi-Fi netwerken aanmaken, beheren en het netwerk gebruik bekijken.
 

Middels handige kastjes wordt bekabeld internet of privé Wi-Fi geleverd aan exposanten die dat besteld hebben. Voor de verkoop daarvan is een online platform beschikbaar, dat per locatie wordt gepersonaliseerd. Event Engineers zijn beschikbaar voor het verlenen van service naar wens (op locatie of telefonisch).
 

De inkomsten van deze diensten worden gedeeld tussen de locatie en Event Engineers (shared revenue). Zo wordt de Wi-Fi een service en bron van inkomsten in plaats van kostenpost en hoofdpijndossier.

 

Voordelen

• Goede en betrouwbare Wi-Fi;
• Vrij in te stellen netwerknamen (SSID’s)
• Inzicht in het Wi-Fi gebruik;
• Ondersteuning bij evenementen;
• Een betrokken partner voor Wi-Fi vragen.
• Shared investment – shared revenue business model

 

Meer weten? Neem contact op met Ward Erhart voor een vrijblijvende afspraak.