WiFi-to-go

WiFi-to-go is een doe het zelf WiFi pakket dat per post wordt verstuurd en door U zelf wordt aangesloten. Het is een oplossing voor kleine evenementen die toch goede WiFi willen bieden voor kantoren, vergaderingen of andere bijeenkomsten (tot 75 laptops of 150 smartphones).
WiFi-to-go

WiFi-to-go levert een stabiel draadloos netwerk op 2.4 en 5ghz tot 75 gebruikers op de maximale snelheid van de internetaansluiting. De instellingen van het netwerk worden vooraf door ons ingesteld en kunnen op elk moment via de Cloud worden veranderd. U ontvangt het pakket per post en sluit het kastje aan op de stroom en het internet (bijvoorbeeld de router). 

 

U kunt kiezen uit een Wifi-to-go Eigen Internet die u zelf aansluit op een aanwezige internetaansluiting (bijv. ADSL router) of een Wifi-to-go 4G die werkt met een 4G databundel. U betaalt voor extra dataverkeer als u meer gebruikt dan de bundel.

 
Bestel nu een Wifi-to-go via het bestelformulier.

 

Kosten (alle bedragen excl. BTW)

  • Wifi-to-go Eigen Internet: 100,- voor 1 dag of 150,- voor een weekend / 3 dagen
  • Wifi-to-go 4G: 150,- voor 1 dag (met 5 GB databundel) of 250,- voor een weekend / 3 dagen (met 10 GB databundel)

 
Voordelen

  • Goede capaciteit en dekking
  • Makkelijk zelf aan te sluiten door de duidelijke handleiding.
  • Levering en retour via de post.

 

Referenties

  • Royals Cup Maastricht: I wanted to thank you again, as the WIFI-to-go worked perfectly throughout the Event and everybody was highly satisfied with it.